loading

Novosti

SUSODCO 3. virtualni događaj za izgradnju kapaciteta
14 lipnja 2021

SUSODCO 3. virtualni događaj za izgradnju kapaciteta

Sindikat graditeljstva Hrvatske ima zadovoljstvo pozvati Vas na treći virtualni događaj za izgradnju kapaciteta (CBE) na temu: „Digitalizacija i digitalne vještine u okviru programa socijalnog dijaloga“, dio projekta SuSodCo. Domaćini događaja su bugarska građevinska komora (BCC) i Federacije građevinarstva, industrije i vodoopskrbe Podkrepa (FCIW – PODKREPA). Događaj je podijeljen u dvije sesije - seminar i radionicu.

Seminar će se održati 28. lipnja 2021. od 9:00 do 12:30 sati. Prvi će se panel usredotočiti na digitalizaciju iz perspektive europskog socijalnog dijaloga i njezin utjecaj na sljedeće temeljne elemente - zapošljavanje, nagrađivanje, strukovno obrazovanje (osposobljavanje i prekvalifikacija), radni uvjeti i sukobi. Drugi panel seminara bit će posvećen prilagođenom treningu digitalnih vještina, pokrivajući sljedeće teme: učinkovito širenje sadržaja socijalnog dijaloga i odgovarajućih kanala (web stranice, društvene mreže, mediji i druge platforme), digitalni marketing, društvena mreža upravljanje i savjete za pisanje sadržaja za različite medijske kanale.
Radionica, planirana za 29. lipnja 2021. od 9:00 do 12:00 sati, uključivat će predstavnike poslodavaca i zaposlenika u interaktivnoj sesiji. Sudionici će biti podijeljeni u tri međunarodne skupine kako bi uvježbavali svoje novostečene vještine pisanja sadržaja i upotrebe digitalnih alata primjenjivih na socijalni dijalog

Oba događaja odvijat će se preko platforme Zoom. Molimo Vas da se registrirajte ovdje kako biste dobili odgovarajuće poveznice za ZOOM.

Povezane novosti

SGH je dio

Postavite nam pitanje

U slučaju da imate pitanje vezano za prava radnika u graditeljstvu, a niste uspjeli pronaći odgovor na ovim stranicama, ovdje možete postaviti svoj upit.
Pošaljite upit