loading

Pogodnosti za članove SGH

Članstvo u sindikatu se isplati!
Prednosti članstva u sindikatu idu dalje od samoga radnog mjesta. SSSH sustavno radi na poboljšanju kvalitete radnih mjesta, te radnih i životnih uvjeta svoj članova, ali i pomaže vama kao članicama i članovima naših udruženih sindikata i vašim obiteljima i štedi vaš novac – članstvo u sindikatu donosi vam i brojne pogodnosti.
Snaga i veličina naše sindikalne središnjice omogućuje nam da za naše članice i članove pregovaramo niže cijene niza proizvoda i usluga, od zdravstvenih preko sportskih i kulturnih do obrazovnih, te niza drugih.
Ako niste pronašli dovoljno popusta u vašoj blizini, ne očajavajte! Popuste dodajemo dnevno pa se vratite i provjerite što smo novo izborili za vas!
Prijavite se i na newsletter i Sindikalnu akciju kako biste dobili najvažnije informacije o radu sindikata, ali i o novim popustima koje smo vam osigurali!
Javite nam se i sa svojim prijedlozima na sssh@sssh.hr i ne zaboravite širiti informacije svojim kolegama i prijateljima – neka se i njima članstvo u sindikatu isplati!
Da biste ostvarili popust, ponosno pokažite člansku iskaznicu svojeg sindikata i recite kako pripadate SSSH-u!

SGH je dio

Postavite nam pitanje

U slučaju da imate pitanje vezano za prava radnika u graditeljstvu, a niste uspjeli pronaći odgovor na ovim stranicama, ovdje možete postaviti svoj upit.
Pošaljite upit