loading

Novosti

SuSodCo seminar virtualne izgradnje kapaciteta
07 listopada 2021

SuSodCo seminar virtualne izgradnje kapaciteta

Poštovani,
Sindikat graditeljstva Hrvatske ima zadovoljstvo pozvati Vas na posljednji virtualni događaj izgradnje kapaciteta (CBE) na temu: “Vještine koje podržavaju provedbu društvenog dijaloga”, dio projekta SuSodCo. Domaćin događaja je ciparski partner - OSEOK.
Četvrti CBE podijeljen je u dvije sesije - seminar i radionica. Seminar će se održati 2. studenog 2021. od 9:00 do 13:30 sati. Prvi panel fokusirat će se na obuku o umrežavanju, pregovaranju i komunikacijskim vještinama, učinkovitom kolektivnom pregovaranju, suočavanju s krizom, osobnom robnoj marki i vještinama upravljanja. Na drugom panelu bit će predstavljena novorazvijena platforma socijalnog dijaloga i pokazat će se kako se uspješno prijaviti za financiranje EU -a za akcije socijalnog dijaloga.
Tijekom radionice, planirane za 03. studenoga 2021. od 9:00 do 12:30 sati, Europska federacija građevinske industrije (FIEC) predstavit će zajednički socijalni dijalog projektne ideje EU-a koje su već identificirane kao primjenjive za zemlje srednje i istočne Europe. Partneri će se zatim podijeliti u grupe kako bi došli do ideja za zajedničku inicijativu koja se bavi temom socijalnog dijaloga.
Službeni jezici seminara i radionice su engleski i grčki. Simultani prijevod na sljedeće jezike; bugarski, hrvatski, grčki, engleski, mađarski i slovenski bit će omogućen samo tijekom seminara 02. studenog 2021.
Oba događaja bit će provedena putem platforme Zoom. Molimo Vas registrirajte se ovdje da biste dobili odgovarajuće ZOOM veze.
Veselimo se vašem dolasku na posljednji događaj izgradnje kapaciteta SuSodCo projekta.

Program radionice

 

Povezane novosti

SGH je dio

Postavite nam pitanje

U slučaju da imate pitanje vezano za prava radnika u graditeljstvu, a niste uspjeli pronaći odgovor na ovim stranicama, ovdje možete postaviti svoj upit.
Pošaljite upit