Pogodnosti za članove

Pogodnosti za članove

Sindikat graditeljstva Hrvatske potpisao je ugovor o suradnji s Uniqa osiguranjem d.d. pri čemu članovi SGH ostvaraju pravo na niže premije polica osiguranja u ovom društvu. Za sve dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju! više

Dopunsko zdravstveno osiguranje - ponuda

Dopunsko zdravstveno osiguranje - plakat


Prestanak važenja iskaznice K-50
Od 1. srpnja korisnici prava više neće moći koristiti iskaznice K-50 odnosno prijevozne karte. Obavijest o prestanku važenja iskaznice K-50 o prijevozu željeznicom članova Sindikata graditeljstva i članova njihovih užih obitelji.

HŽ Putnički prijevoz d.o.o. i Sindikat graditeljstva Hrvatske
sklopili su Ugovor o prijevozu željeznicom članova SGH i članova njihovih užih obitelji, temeljem ispostavljene Iskaznice za putovanje u vlakovima HŽPP K-50 (Iskaznica K-50).
Iskaznice K-50 se ispostavljaju na ime i prezime nositelja prava (na temelju članske iskaznice i potvrde Sindikata da je nositelj prava član Sindikata) i korisnika prava (član njegove uže obitelji uz prisustvo nositelja prava na temelju vjerodostojnog dokumenta) imaju fotografiju i vrijede godinu dana od dana ispostavljanja (u razdoblju važenja ovog Ugovora) te omogućuju kupnju prijevoznih karata s popustom.
Nositelji i korisnici prava će o svome trošku kupiti Iskaznicu K-50 u službenim mjestima Prijevoznika. S Iskaznicom K-50 povlaštenu vožnju može ostvariti samo osoba na koju ista glasi. Nositelj i korisnik prava obvezni su predočiti Iskaznicu K-50 prilikom kupnje prijevoznih karata kao i vlakopratnom osoblju prilikom provjere prijevoznih karata u vlaku
Ugovor se zaključuje za razdoblje od 1. svibnja 2015. godine do 30. travnja 2016. godine.

U maloprodajnim objektima Perutnine Ptuj-Pipo d.o.o. Čakovec, članovi Sindikata graditeljstva Hrvatske uz predočenje članske iskaznice mogu kupovati trgovačku robu uz 10% popusta za gotovinsko plaćanje.

Napominjemo da na artikle koji su već sniženi 20 – 30% se ne obračunava dodatan popust od 10%.


Popis prodavaona